keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Kesä ja migreeni

Kaupallinen yhteistyö: Aarni Wood.

Jo kevät ja kirkkaat kelit saivat tuntumaan, että olen koko ajan migreenissä ja valo tekee pahaa. Nyt kesällä, kun on lähes koko hereilläoloajan valoisaa olen joutunut migreeni putkeen. Kärsin lähes päivittäin migreenistä, jos en vietä koko päivää pimeässä huoneessa. On kokeiltu luonnolliset konstit kuten suolavesi+sitruuna ja esim akupunktio, mikä tuntui ainakin yhden kerran perusteella vain pahalta hermoston seotessa. 

Tajusin, että voinhan pitää aurinkolaseja sisälläkin kirkkaimpina aikoina ja näin ollen törmäsin Aarni Wood:sin aurinkolaseihin etsiessäni hyviä aurinkolaseja. "Kaikkia käyttämiämme puumateriaaleja yhdistää kaunis ulkonäkö sekä erinomainen kestävyys. Aurinkolasien kehykset ja sangat ovat valmistettu ristiinliimaamalla useita puuviiluja, jolloin saavutetaan jäykkä ja kestävä rakenne. Luonnonmateriaalina puu on mukava jokapäiväisessä käytössä. Aurinkolasit ovat kevyet eivätkä kesäkuumallakaan hiosta kasvoillasi. Aurinkolaseissa käytämme joko CR39- tai polykarbonaattilinssejä, jotka molemmat lukeutuvat optisilta ominaisuuksiltaan markkinoiden kärkikastiin." Aurinkolasit siis niin näyttävät kuin tuntuvatkin hyvältä. Suosittelen! Täsmälääkkeitä migreeniin kuluu silti, mutta aurinkolaseista on erittäin suuri apu. Ne mahdollistavat esim parvekkeella käynnin, mikä muuten olisi täysi mahdottomuus. Vasemmalla puolella päätäni oleva hermokipu tykkää myös kevyestä puusta ihoa vasten. 

Toivon, että migreenit loppuisivat kokonaan, mutta siihen asti aurinkolasit niin sisällä kuin ulkonakin tulevat olemaan päässäni.



Hyvää kesää kaikille!🌞

💕Krista
//Instagram: kkristta

5 kommenttia:

  1. Hei Krista.
    Onko se ameeba yleensäkään saatu häädettyä näiden kahden vuoden aikana?
    Eikös siitä ensin pitänyt lähteä liikkeelle?
    Miten tuo autoimmuunienkefaliitti? Millä perustein se diagnosoitiin, oliko sinulla NMDA-vasta-aineita?
    Nyt yhtäkkiä lupus?
    Kyllähän noihin oireisiin joku syy pitäisi löytyä eikä pallotella sieltä täältä.
    Miten voi olla lääkäreiden noin vaikea tehdä diagnoosi ja antaa siihen hoito.

    VastaaPoista
  2. https://www.youtube.com/watch?v=yvGtDnv0DXk
    tämä pelasti minut cfs:ltä

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että aurinkolaseista on ollut apua. Onko sinulle kerrottu, että on olemassa myös migreenilaseja? Niiden linssit eivät ole niin tummat kuin aurinkolaseissa, mutta monella ne auttaa vielä paremmin.

    VastaaPoista
  4. Kesä meni - lähtikö migreenikin?
    Onko mitään uutta tai edes suuntaa minnepäin on terveys menossa. Jotenkin ei voi lopettaa migreeniin tätä tarinaa ..

    VastaaPoista
  5. onko sinulla se ameeba saatu häädettyä? Kaikkihan voi johtua vain siitä. Lue tämän tarina:https://www.rantapallo.fi/virpij/2012/12/07/lukijan-tarina-elamaa-ameban-kanssa/

    VastaaPoista